Aubergine-Parmezaan Schiacciata
Ingrediënten:
- 800 gr Bonduelle gegrilde aubergine Service
- 250 gr Bonduelle zwarte bonen Easybag
- 10 white schiacciata
- 50 ml olijfolie
- Peper en zout
- 800 gr roomkaas
- 100 gr geraspte Parmezaanse kaas
- 100 gr kalamata olijven
- lupine cress
Bereidingswijze:
- Laat de gegrilde aubergine ontdooien in de koeling. Giet ondertussen de zwarte bonen af, spoel na en laat goed drogen.
- Bak de schiacciata af volgens de aanwijzingen op de verpakking, laat afkoelen en halveer.
- Maak de aubergine licht op smaak met olijfolie, peper en zout.
- Besmeer de schiacciata met roomkaas, bestrooi met wat peper, dresseer de gegrilde aubergine erop. Beleg vervolgens met de zwarte bonen, geraspte Parmezaan, kalamata olijven en lupine cress.
Tip: Vervang de gegrilde aubergine eens door gegrilde courgette en de zwarte bonen door geroosterde kikkererwten voor een verrassende twist. Gegrilde courgette biedt een frisse smaak en textuur die goed samengaat met de roomkaas en Parmezaan, terwijl geroosterde kikkererwten bite toevoegen.