Tortilla met kippenreepjes

Tortilla met kippenreepjes

Bereiding

  1. Snij de wortelen, de rodekool en de peultjes fijne reepjes. Breng 100 ml water met de wittewijnazijn, de suiker en het gemberpoeder aan de kook in een ruime pot.
    Haal van het vuur als de suiker is opgelost. Doe de groenten erin, dek af en zet aan de kant.
  2. Verhit een scheutje plantaardige olie in een wokpan. Voeg de cayennepeper, paprikapoeder, koriander, komijn en een snuifje zout toe en bak
    2 minuten. Voeg de BECKERS KIPPENREEPJES toe en bak ze op een hoog vuur. Hak 1/3 van de koriander fijn en schep onder de BECKERS KIPPENREEPJES.
  3. Hak nog 1/3 van de koriander fijn. Meng onder de yoghurt en breng op smaak met honing, zwarte peper, zout en het sap van 1⁄2 limoen. Snij de rest van de limoen in partjes voor de afwerking.
  4. Warm de tortilla’s op volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng alle ingrediënten samen en vul de tortilla.  Voeg, indien gewenst, sesamzaadjes toe. Werk naar smaak af met limoen en de rest van de koriander.