Crostini met paddestoelen, uitjes en peterselie

met Boursin Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden

Lekkere crostini hapjes voor het hele gezin. Heerlijke knapperige sneetjes stokbrood, cantharellenpaddenstoellen en de vertrouwde smaak van Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden.

Ingrediënten 6 personen

Bereiding

  • Was de cantharellenpaddenstoelen, snij de steel er af en zorg er voor dat er geen zand achterblijft.
  • Was de uitjes and snij deze in 4.
  • Snij het stokbrood in 1 cm dikke sneetjes and rooster deze.
  • Schenk een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de cantharellenpaddenstoelen bruin met de kwartjes ui. Kruid deze met zout en peper.
  • Smeer ongeveer een eetlepel Boursin® Zacht en Romig Knoflook en Fijne Kruiden uit op de, nu koude, geroosterde stokbroodsneetjes.
  • Plaats een cantharellenpaddenstoel en een gebruind uien kwartje op een sneetje geroosterd stokbrood.
  • Decoreer met een paar roze peperkorrels en een takje peterselie.