Espresso Martini à la Paris

Ingrediënten

  • 1 Dubbele espresso
  • 1 Parijse Wafel
  • 10 ml French vanilla monin siroop
  • 15 cl Averna cream
  • 30 cl Witte rum
  • 1 Martini glas
  • 1 Shaker
  • 1 Pitcher
  • 1 Strainer
  • IJsblokken

Bereiding

Maak een dubbele espresso in een pitcher en laat deze afkoelen.
Vul je boston shaker half vol met volle ijsblokken.
Voeg de French Vanilla monin siroop, Averna Cream en witte rum toe in de shaker.
Als de dubbele espresso is afgekoeld, voeg je deze ook toe in de shaker.
Tip: gebruik volle en grote ijsblokken.
Shake de inhoud krachtig en giet deze uit met een strainer in het martiniglas.
Tip: door krachtig en minstens 10 sec. te shaken bekom je een mooie smeuïge cream.
Werk af met een Parijse Wafel