Frisse Lente vol-au-vent
INGREDIËNTEN: 10 personen
- 10 kippenfilets van telkens 80 g
- 500 g kalfszwezeriken
- 1 dl Bakken & Braden
- 50 g jonge spinazie
- 500 g wortelblokjes
- 500 g preiwit
- (beide gaar gekookt in Groentebouillon HONIG PROFESSIONAL)
- verse kervel
- 50 amandelkroketten
VOOR DE SAUS:
- 8 dl Kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL
- 2 dl Groentebouillon HONIG PROFESSIONAL
- 100 g Boter-eiersaus HONIG PROFESSIONAL
- 1 dl culinaire room
HONIG PROFESSIONAL PRODUCTEN:
- Kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL (art. 71752300)
- Groentebouillon HONIG PROFESSIONAL (art. 71752100)
- Boter-eiersaus HONIG PROFESSIONAL (art. 74001267)
BEREIDING:
- Snijd de kippenfilets en de zwezeriken in gelijke stukken en bak ze goudbruin in Bakken & Braden.
- Gaar ze verder in een voorverwarmde oven.
- Bereid de saus door de Kippenbouillon, de Groentebouillon en culinaire room naar het kookpunt te brengen en af te werken met de Boter-eiersaus.
- Meng er vervolgens de groenten en het gegaard vlees onder. Werk af met de kervelblaadjes.
- Frituur de amandelkroketten.
PRESENTATIE:
- Schik de amandelkroketten en de vol-au-vent op de borden.
- Voeg tenslotte een portie jonge spinazie toe.