Noorse Courgettesoep met een twist van honing en peperkoek

Ingrediënten & Bereiding

  • 1 kg Mix Courgettesoep Art. 65003
  • 1 kg Schorseneren Art. 2198
  • 2,5 l Water
  • 30 gr Hollandse snijbonen Art. 1086
  • 30 gr Groentebouillon
  • 50 gr Honing
  • 50 gr Dille Art. 64212

Stoof de schorseneren samen met de courgettemix. Wanneer de groenten ontdooid zijn, bevochtig je ze met water en voeg je de groentenbouillon eraan toe. Laat 15 minuten doorkoken. Mix de soep glad en voeg de honing toe. Werk af met dille. Serveer indien gewenst met Hollandse snijbonen.

  • 50 gr Gerookte zalmsnippers
  • 25 gr Dille Art. 64212
  • 50 gr gehakte Walnoten
  • 3 snedes Peperkoek
  • 50 gr Roomkaas

Toast de peperkoek in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 3 minuten. Verdeel de roomkaas over de peperkoek en beleg met de zalmsnippers en de gehakte walnoten. Werk de toast af met de dille