De ultieme Heinz burger met Heinz Tomato Ketchup
INGREDIENTEN voor 10 porties:
- 5 dl Heinz Tomato Ketchup
- 10 pistolets met sasamzaadjes
- 4 minitomaten (gemarineerd in sushi-azijn)
- plakjes gemarineerde augurk
- 20 plakjes crispy bacon
- 10 beef-burgers
- 10 sneetjes gruyerekaas
- crispy kaas croutons
Voor de coleslaw:
- 300 g geraspte wortel
- 200 g geraspte witte kool
- 100 g knolselder geraspt
- 100 g rode bietreepjes
- 100 g Jonagold-appel in slierten
- 5 dl Heinz Smokey Baconnaise
BEREIDING:
- Grill de hamburgers in uw grillpan aan. Gaar verder in uw voorverwarmde oven van 180°C naar smaak. Beleg tijdens de laatste minuut met een plakje gruyerekaas en laat smelten.
- Meng alle ingrediënten voor de koolsalade.
- Snijd de broodjes middendoor en warm kort op een hete grillpan.
- Maak de burgers: schik de coleslaw met daarop de Beef-burger met de gesmolten kaas. Werk af met crispy bacon, schijfjes tomaat en komkommer. Werk af met Heinz Tomato Ketchup en crispy kaas croutons.
Smakelijk!