Gegrilde groenten en gerookte mozzarella op een geroosterd Barra Baston-stokbrood

INGREDIËNTEN

  • 5001483 BARRA BASTON MEDIA 155
  • Scamorza affumicata (gerookte mozzarella) of andere gerookte kaas
  • Aubergineplakjes
  • Courgetteplakjes
  • Rode en/of groene paprika’s
  • Rode-uienringen
  • Grote champignons, gesneden
  • Verse salie
  • Sausmengeling: zure room met mayonaise, knoflook, paprikapoeder (gerookt), peper en zout

BEREIDING

  • Meng 3/4 zure room, 1/4 mayonaise, 1 teentje gehakte knoflook, paprikapoeder, peper en zout.
  • Snijd de Barra Baston Media in de lengte middendoor, besprenkel met olijfolie. Rooster beide helften (aan de doorgesneden kant).
  • Grill de groenten, breng ze op smaak en leg ze op het Barra Baston-broodje.
  • Werk af met plakjes gerookte kaas en enkele blaadjes verse salie.
  • Doe het broodje dicht, duw lichtjes aan en wacht 1 minuut om te serveren.