Gehaktballetjes in tomatensaus met bleekselderij en aardappelpuree

Echt een gerecht van vroeger. Een lekkere, ouderwetse stoofschotel.

Ingrediënten +/- 10 personen

Gehaktballetjes

  • Gemengd gehakt 1 kg
  • Knorr Primerba Bouquet de Provence 10 g
  • Paneermeel 20 g
  • Water 1 l
  • Knorr Kippenbouillon Poeder 30 g
  • Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook 20 g

Bleekselderij

  • Olijfolie 40 ml
  • Ui, fijngesneden 150 g
  • Tomatenpuree 30 g
  • Knorr Collezione Italiana Tomatino Pouch 3 kg
  • Knorr Groentebouillon poeder 30 g
  • Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10 g
  • Céleri congelé 800 g

Aardappelpuree

  • Phase Plus 50 ml
  • Nootmuskaat, gemalen 2 g
  • Knorr Gourmet Aardappelpuree 210 g

TAGS: