Gehaktballetjes in tomatensaus met bleekselderij en aardappelpuree
Echt een gerecht van vroeger. Een lekkere, ouderwetse stoofschotel.
Ingrediënten +/- 10 personen
Gehaktballetjes
- Gemengd gehakt 1 kg
- Knorr Primerba Bouquet de Provence 10 g
- Paneermeel 20 g
- Water 1 l
- Knorr Kippenbouillon Poeder 30 g
- Knorr Professional Specerijenpuree Knoflook 20 g
Bleekselderij
- Olijfolie 40 ml
- Ui, fijngesneden 150 g
- Tomatenpuree 30 g
- Knorr Collezione Italiana Tomatino Pouch 3 kg
- Knorr Groentebouillon poeder 30 g
- Knorr Professional Specerijenpuree 3 Pepers 10 g
- Céleri congelé 800 g
Aardappelpuree
- Phase Plus 50 ml
- Nootmuskaat, gemalen 2 g
- Knorr Gourmet Aardappelpuree 210 g