Ingrediënten 4 personen
- 4 Natuurboterwafels
- 120 g Rundsvlees
- 8 Gezouten kappertjes
- 4 Peterselie blaadjes
- Enkele druppels Worschestershire
- Enkele druppels chili saus
- 1 Tl mosterd
- ½ Eigeel
- Sojasaus naar smaak (n.s.)
- 100 g Pecorino kaas
- Zwarte peper
Bereiding
- Warm de Natuurboterwafel in een oven van 180ºC tot ze zacht zijn
- Duw ze aan op een smalle cilinder zodat je een taco vorm verkrijgt.
- Versnijd het rundsvlees (Steak of pelée royale) in gelijke blokjes en breng op smaak met chili saus, mosterd, eigeel en sojasaus.
- Verdeel het vlees over de Lukke taco.
- Spoel de kappertjes en verdeel ze over het vlees.
- Strooi er wat versgemalen zwarte peper over en werk af met geschaafde Pecorino kaas en fijngesneden bladpeterselie.