Mini taco van tartaar-rundsvlees en peterselie

Ingrediënten 4 personen

  • 4 Natuurboterwafels
  • 120 g Rundsvlees
  • 8 Gezouten kappertjes
  • 4 Peterselie blaadjes
  • Enkele druppels Worschestershire
  • Enkele druppels chili saus
  • 1 Tl mosterd
  • ½ Eigeel
  • Sojasaus naar smaak (n.s.)
  • 100 g Pecorino kaas
  • Zwarte peper

Bereiding

  • Warm de Natuurboterwafel in een oven van 180ºC tot ze zacht zijn
  • Duw ze aan op een smalle cilinder zodat je een taco vorm verkrijgt.
  • Versnijd het rundsvlees (Steak of pelée royale) in gelijke blokjes en breng op smaak met chili saus, mosterd, eigeel en sojasaus.
  • Verdeel het vlees over de Lukke taco.
  • Spoel de kappertjes en verdeel ze over het vlees.
  • Strooi er wat versgemalen zwarte peper over en werk af met geschaafde Pecorino kaas en fijngesneden bladpeterselie.
Print

Mini taco van tartaar-rundsvlees en peterselie