Trio gerookte hesp met verse pasta en een duo van meloen

trio-gerookte-hesp, az food menu

  •  400g Ardense hesp
  • 400g Italiaanse hesp
  • 400g Bayonnehesp
  • 800g Knorr Collezione Italiana Deegwaren Tagliatelle all’Uovo 3 kg
  • 2dl olijfolie
  • 34g Knorr Primerba Basilicum 340 g
  • 0.1 kg tomaten in blokjes , gedroogde
  • 2bs roquettesalade
  • 2st Meloen (Cavaillon)
  • 2st Galiameloen
  • 0.3l Hellmann’s Dressing Fijne kruiden 3 l

Bereiding:

Kook de pasta in een grote hoeveelheid gezouten water.

Giet ze af, laat ze schrikken en giet er een scheutje olijfolie op.

Voeg de Basilicum toe.

Meng zorgvuldig.

Snij de gedroogde tomaten in stukjes en voeg ze toe aan de pasta.

Snij de meloenen in dunne schijfjes (nadat de schil verwijderd is).

Snij de hesp in dunne sneetjes.

Leg midden op een groot bord een torentje pasta.

Schik de sneetjes hesp in piramidevorm rond de pasta.

Schik de schijfjes meloen er rond.

Leg daar een busseltje roquettesalade op.

Giet de Kruiden-Knoflook Dressing in een apart potje.

Tip: Dien eventueel op met een stukje volkoren stokbrood en een portie Becel Omega 3 (20g).