Vanille-quinoa yoghurt met granola, granaatappel, aardbei, blauwe bessen en passievrucht-chia topping

Ingrediënten voor 4 personen

– 200g Ardo Quinoa
– 100g Ardo Aardbeien
– 100g Ardo Blauwe bes
– 100g Ardo Passievrucht Puree
– 40g Granaatappel
– 400g Gele vanille yoghurt (Lactosevrij of alternatief)
– 40g Agavesiroop (afhankelijk hoe zoet je het wil)
– 5g Chia zaden
– 100g granola of muesli
– 10g Geroosterde amandelschilfers
– 10g Geroosterde kokosvlokken

Bereidingswijze

  1. Mix de passievruchten puree met de agavesiroop en breng aan de kook.
  2. Laat afkoelen en meng er de chia zaden door.
  3. Laat dit een nachtje rusten in de koelkast.
  4. Meng de vanille yoghurt met de quinoa.
  5. Doe de ontdooide aardbeien en blauwe bessen in een ontbijtkom en doe er vervolgens een laagje yoghurt-quinoa mix op.
  6. Eindigen doen we met een laagje passievrucht-chia topping.
  7. Werk af met granola, enkele granaatappelpitjes en de geroosterde amandelschilfers en kokosvlokken.

Allergenen

Gluten, Melk, Noten

Print

Vanille-quinoa yoghurt met granola, granaatappel, aardbei, blauwe bessen en passievrucht-chia topping

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Rating recept