Aantal porties: 10 personen
Ingrediënten
- 2,5 kg Bloemkool (20/35 mm) Vriesvers Bonduelle
- 1,5 kg Gratin met courgettes Vriesvers Bonduelle
- 1 kg spek, in blokjes
- 10 st witte pens
- 100 ml vloeibare vetstof
- 250 g gratinkaas, geraspt
Bereiding
- Laat de vriesverse producten ontdooien in de koeling.
- Verhit de vetstof en bak hierin de witte pens, laat deze snel afkoelen.
- Doe hetzelfde met de spekblokjes, laat het vervolgens uitlekken op keukenpapier.
- Snijd de witte pens in schijven en verdeel onder in het bakje en bestrooi met het spek.
- Schep nu de gratin met courgettes over de pens schijfjes en dresseer hierop de bloemkoolroosjes.
- Bestrooi vervolgens de kaas hierover.
- Indien serveren, gratineer dan op 225 graden in een heteluchtoven gedurende een 15 tot 20 minuten.
- Voor takeaway sla je die stap over.