Bereidingstijd: 25 minuten
Gaartijd: 30 minuten
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Budget: voordelig
Ingrediënten voor 6 personen:
300 g tonijn in eigen nat Imperial
4 eieren
30 cl vloeibare room
1/2 courgette
6 cherrytomaten
1 theelepel kerriepoeder
Enkele basilicumblaadjes
Zout en peper
Bereiding:
- Verwarm de oven voor op 180 °C (stand 6) en vul een grote ovenschaal met water.
- Hak de halve courgette fijn. Snijd de tomaten in vier. Snipper de basilicum.
- Mix de uitgelekte tonijn, room, eieren, zout en peper samen.
- Verdeel dit mengsel in twee helften. Voeg aan de ene helft de courgette en de kerrie toe en meng goed. Voeg aan de andere helft de tomaten en de basilicum toe en meng goed.
- Verdeel de bereidingen over ovenbestendige bokaaltjes.
- Zet de bokaaltjes in het waterbad en bak ongeveer 30 minuten in de oven.