Uncle Ben’s Basmati rijst met curry en vis

Ingrediënten 10 personen

  • 1500 gram vaste vis ( Zeeduivel, Tandbaars, Roodbaars)
  • 100 gram ongekookte Uncle Ben’s Basmati rijst
  • 5 uien en 3 Granny Smith appels
  • 7,5 theelepels olijfolie
  • 2,5 theelepels gouden rozijnen
  • 2,5 theelepels milde curry pasta
  • peper & zout

Bereiding

  •  Bak de Uncle Ben’s Basmati rijst in een pan met hete olie tot ze doorzichtig wordt.
  • Overgiet de rijst met water en voeg zout toe.
  • Laat koken op een laag vuur gedurende 11 tot 15 minuten.
  • Snijd de vis in grote kubussen.
  • Pel en snijd de uien en stoof ze aan in een pan met olijfolie.
  • Voeg de vis, rozijnen en curry pasta toe bij de gestoofde uien.
  • Meng alles goed onder elkaar, kruid bij met peper en zout en dek af met een deksel.
  • Laat het gerecht 5 minuten sudderen op een laag vuur.
  • Serveer de rijst met de vis, werk af met verse appel voor extra frisheid.