Vanille Pasta parels met coulis van frambozen, rode bessen, blauwe bessen, munt en limoencrumble

INGREDIENTEN VOOR 6 PERSONEN:

o   200g Anco Professional Pasta Parels

o   1 vanillestok

o   3 dl amandelmelk

o   3dl room

o   150g kristal suiker

o   6 eidooiers

o   100g frambozen

o   100g blauwe bessen

o   100g rode bessen

o   2 dl frambozencoulis

o   18 munt blaadjes

Voor de crumble:

o   50g suiker

o   100g bloem

o   50g amandelpoeder

o   1 mespuntje zout

o   Rasp van 1 limoen

o   50g malse boter

BEREIDING: Crumble

1.      Meng alle ingrediënten, behalve de rasp van de limoen.

2.      Stort deze mengeling uit op een met bakpapier bekleedde bakplaat en bak 25 minuten af op 150° C.

3.      Rasp er 5 minuten voor het einde van de baktijd de limoen onder.

BEREIDING: Vanille Pasta Parels

1.      Giet de amandelmelk met de room in een kookpot, voeg de opengesneden vanillestok toe en breng aan de kook.

2.      Voeg de Pasta Parels toe en kook onafgedekt gedurende 7 minuten.

3.      Klop in tussentijd de eidooiers met de suiker tot een ruban.

4.      Voeg nu geleidelijk de gekookte Pasta Parels toe en verwarm deze mengeling nog even door voor de binding. Let er wel op dat het niet meer gaat koken.

5.      Laat afkoelen maar roer regelmatig door zodat er zich geen vlies gaat vormen.

6.      Serveer in een bord met de coulis van framboos, de bessen en frambozen, muntblaadjes en de crumble.

SMAKELIJK