Aalsterse ajuinsoep

aalsterse ajuinsoep, az food

Ingrediënten: 15 personen

  • 300g Knorr Supérieur Parijse Uiensoep 1,2 kg
  • 200g Phase with Natural Butter Flavour 0,9 l
  • 175g gerookte spekblokjes
  • 0.9kg uien
  • 500g Aardappelen
  • 1.5l water
  • 3l water

Bereiding:

  • Gerookte spek, uien en aardappelen aanstoven in de boter.
  • Bevochtigen met 1,5 liter water.
  • Gaarkoken en mixen.
  • Extra 3 liter water bijvoegen.
  • Afwerken/binden met de Parijse Uiensoep.
  •  Laat 10 minuten inkoken.
  • Tip van de chef:Geef uw ajuinsoep een extra-aantrekkelijke presentatie. Leg daartoe Croutons Natuur in vormpjes, bestrooi ze met kaas en bak ze af in de oven.