Menu van de maand

Gevogelte saus met paddestoelen met Boursin® Cuisine Look en Fijne Kruiden

Ingrediënten per persoon:

  • 40 g Boursin® Cuisine Look & Fijne Kruiden
  • 30 g verse Parijse paddestoelen
  • 30 g verse of bevroren hanenkammen of cantharel
  • 4 g gevogelte bouillon
  • 10 cl water

Bereiding:

  1. Snijd de paddestoelen en kook ze één minuut in de gevogelte bouillon.
  2. Doe er vervolgens de Boursin® Cuisine bij en laat even inkoken tot de gewenste dikte.
  3. Ideaal bij parelhoender of ander gevoglte.

Eet smakelijk !

READ MORE

Bel

Dessert van de maand 

Panna cotta cheese cake

INGREDIËNTEN (80 personen)
  • 250 g Bastognekoekjes
  • 120 g boter
  • 500 ml Debic Panna Cotta
  • 200 g cream cheese
  • 150 g frambozenpuree
  • 7,5 g gelatinepoeder
  • 37 g water

READ MORE

Debic

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus