Menu van de maand

Herfstgratins met roodlof, paddenstoelen & hazelnoten

Ingrediënten (10 personen):

  • 20 AVIKO Premium Gratins Cream & Cheese
  • 400 gram roodlof
  • 150 gram gemengde paddenstoelen
  • 75 gram ongebrande hazelnoten
  • 50 gram roomboter
  • 50 milliliter hazelnotenolie
  • Tijm, om te strooien
  • Bakplaat

Menu van de maand

Vol-au-vent in een kuipje van bladerdeeg met tomaat

Ingrediënten (4 personen):

  • 1,2 kg Macaronihoorntjes HONIG PROFESSIONAL
  • 10 kuipjes van bladerdeeg
  • Verse bieslook
  • Voor de vol-au-vent: 1 kg kippenfilet
  • 400 g kippengehakt in bolletjes
  • 400 g mini champignons
  • 800 g princessenboontjes
  • 3 dl kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL

Dessert van de maand 

Herfstboomstam

Ingrediënten 10 porties

  • HAZELNOOTPARFAIT
    • 300 ml Debic Parfait
    • 50 g hazelnootpasta
    • 1 g zout
    • donkere chocolade velvetspray

    LIMOENGEL

    • 200 ml appelsap
    • 50 ml limoensap
    • 2,5 g agaragar

    GARNITUUR

    • 100 g Oreo-koekjes zonder vulling,  gemalen
    • 30 tuilekoekjes
    • 30 chocoladeblaadjes, Dobla
    • 10 g hazelnoten, geroosterd

READ MORE

Callebaut

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food