
Menu van de maand
Herfstgratins met roodlof, paddenstoelen & hazelnoten
Ingrediënten (10 personen):
- 20 AVIKO Premium Gratins Cream & Cheese
- 400 gram roodlof
- 150 gram gemengde paddenstoelen
- 75 gram ongebrande hazelnoten
- 50 gram roomboter
- 50 milliliter hazelnotenolie
- Tijm, om te strooien
- Bakplaat
- …
Menu van de maand
Vol-au-vent in een kuipje van bladerdeeg met tomaat
Ingrediënten (4 personen):
- 1,2 kg Macaronihoorntjes HONIG PROFESSIONAL
- 10 kuipjes van bladerdeeg
- Verse bieslook
- Voor de vol-au-vent: 1 kg kippenfilet
- 400 g kippengehakt in bolletjes
- 400 g mini champignons
- 800 g princessenboontjes
- 3 dl kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL
Dessert van de maand
Herfstboomstam
Ingrediënten 10 porties
- HAZELNOOTPARFAIT
- 300 ml Debic Parfait
- 50 g hazelnootpasta
- 1 g zout
- donkere chocolade velvetspray
LIMOENGEL
- 200 ml appelsap
- 50 ml limoensap
- 2,5 g agaragar
GARNITUUR
- 100 g Oreo-koekjes zonder vulling, gemalen
- 30 tuilekoekjes
- 30 chocoladeblaadjes, Dobla
- 10 g hazelnoten, geroosterd
Callebaut

Lasagne met Manna Bolognaisesaus
