AZ Food horecagrossiers,

Menu van de maand

Espresso Martini à la Paris

Ingrediënten

  • 1Dubbele espresso
  • 1Parijse Wafel
  • 10 ml French vanilla monin siroop
  • 15 cl Averna cream
  • 30 cl Witte rum
  • 1 Martini glas met ijsblokjes
  • 1 Shaker
  • 1 Pitcher
  • 1 Strainer

READ MORE

Jules Destrooper

Menu van de maand

Kip in een kokos-currysausje met rijst

Ingrediënten

  • 1 potje Manna Chinese curry (360 gr)
  • 1 scheutje wokolie
  • 400 gr kipfilet, in blokjes
  • 1 el kipkruiden
  • 400 gr wokgroentjes (paprika, sojascheuten, prei, wortel, …)
  • 200 ml kokosmelk
  • 250 gr rijst
  • enkele blaadjes verse koriander
  • sesamzaadjes ter afwerking

READ MORE

Manna

Dessert van de maand 

Peperkoekpopjes met Nutella®

]INGREDIËNTEN

  • 60 g zachte boter
  • 50g basterdsuiker
  • 60 g honing
  • 1 eidooier
  • 190 g bloem
  • 2 g peperkoekkruiden
  • 2,5 g bakpoederEen snuifje zout
  • 120 g Nutella®
  • 50 g glazuursuiker
  • 1 eetlepel citroensap

READ MORE

Nutella®

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus