Menu van de maand
Herfstgratins met roodlof, paddenstoelen & hazelnoten
Ingrediënten (10 personen):
- 20 AVIKO Premium Gratins Cream & Cheese
- 400 gram roodlof
- 150 gram gemengde paddenstoelen
- 75 gram ongebrande hazelnoten
- 50 gram roomboter
- 50 milliliter hazelnotenolie
- Tijm, om te strooien
- Bakplaat
- …
Menu van de maand
Vol-au-vent in een kuipje van bladerdeeg met tomaat
Ingrediënten (4 personen):
- 1,2 kg Macaronihoorntjes HONIG PROFESSIONAL
- 10 kuipjes van bladerdeeg
- Verse bieslook
- Voor de vol-au-vent: 1 kg kippenfilet
- 400 g kippengehakt in bolletjes
- 400 g mini champignons
- 800 g princessenboontjes
- 3 dl kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL
Dessert van de maand
Crumble Chocolate Mousse
Ingrediënten 24 porties
- 1000 gram melk
- 800 gram Callebaut Dark Chocolate Mousse OF
- 800 gram Callebaut Milk Chocolate Mousse OF
- 800 gram Callebaut White Chocolate Mousse OF
Callebaut
Verse Béarnaise
Lasagne met Manna Bolognaisesaus
Chocolademousse
Lasagne met Manna Bolognaisesaus