
Menu van de maand
Cannelloni met Manna Vegetarische Bolognaise en ricotta
]INGREDIËNTEN
- 75 gr pijnboompitten
- 1 bussel basilicum
- 500 gr ricotta
- 200 gr cannelloni
- 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
- 100 gr gemalen kaas
- Peper – zout
READ MORE
Manna

Dessert van de maand
Peperkoekpopjes met Nutella®
]INGREDIËNTEN
- 60 g zachte boter
- 50g basterdsuiker
- 60 g honing
- 1 eidooier
- 190 g bloem
- 2 g peperkoekkruiden
- 2,5 g bakpoederEen snuifje zout
- 120 g Nutella®
- 50 g glazuursuiker
- 1 eetlepel citroensap
READ MORE
Nutella®

Lekkers van de maand
Belgiek, een klassieker in een dessertglaasje
]INGREDIËNTEN
- 1 l Debic Crème Brûlée Bourbon
- 350 ml oude kriek
- 10 kleine Brusselse wafels
READ MORE
Debic

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Lasagne met Manna Bolognaisesaus
