AZ Food horecagrossiers,

Dessert van de maand

Ruby basis voor roomijs

]INGREDIËNTEN

  • 299 cl melk
  • 299 cl Water
  • 45 gram yoghurt
  • 60 gram dextrose
  • 12 gram glucose 40DE
  • 6  gram stabilisator
  • 359gram Callebaut – Finest Belgian Chocolate Ruby – RB1
  • 120 gram frambozenpuree

READ MORE

Callebaut

Recept van de maand 1

Rode bietensoep met pesto en linzen

]INGREDIËNTEN

  • 200 g ajuinkubus (art.3816) – 50 g lente ui
  • 20 g knoflookblokjes (art.5166) – 6 dl groentebouillon
  • 1 kg rode biet kubus (art.3762) – sap en zeste van 2 citroenen
  • 10 g dille (art.64212) – 1 soja yoghurt
  • 2 aardappelen (art.3017) – olijfolie, peper en zout
  • 100 g groene linzen (art.81653)
  • 50 g zonnebloempitten of pijnboompitten of gehakte amandelen

READ MORE

Greenyard 

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus