AZ Food horecagrossiers,

Menu van de maand

Cannelloni met Manna Vegetarische Bolognaise en ricotta

]INGREDIËNTEN

  • 75 gr pijnboompitten
  • 1 bussel basilicum
  • 500 gr ricotta
  • 200 gr cannelloni
  • 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
  • 100 gr gemalen kaas
  • Peper – zout

READ MORE

Manna

Dessert van de maand 

Peperkoekpopjes met Nutella®

]INGREDIËNTEN

  • 60 g zachte boter
  • 50g basterdsuiker
  • 60 g honing
  • 1 eidooier
  • 190 g bloem
  • 2 g peperkoekkruiden
  • 2,5 g bakpoederEen snuifje zout
  • 120 g Nutella®
  • 50 g glazuursuiker
  • 1 eetlepel citroensap

READ MORE

Nutella®

Lekkers van de maand

Belgiek, een klassieker in een dessertglaasje

]INGREDIËNTEN

  • 1 l Debic Crème Brûlée Bourbon
  • 350 ml oude kriek
  • 10 kleine Brusselse wafels

READ MORE

Debic

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus