
Dessert van de maand
Panna cotta met Griekse yoghurt en granita van rood fruit
Ingrediënten 20 porties
PANNA COTTA MET GRIEKSE YOGHURT
- 2 l Debic Panna Cotta
- 200 g Griekse yoghurt
- 20 g yoghurtpoeder
- ½ vanillestok
CRÉMEUX VAN BLAUWE BESSEN
- 6 g gelatinepoeder
- 30 g water
- 300 g blauwe bessen (diepvries)
- 100 g suiker
- 100 g eigeel
- 100 g ei
- 100 g boter
Menu van de maand
Spaghetti met scampi en dille
Ingrediënten (10 personen):
- 1 kg Anco Prof. Spaghetti fijn K.B.
- 100 scampi’s
- 1,25 l light room
- 5 sjalotten (fijngesneden)
- 5 vleesbouillonblokjes
- 5 glazen witte wijn
- 30 stengels verse dille (gehakt)
- 30 stengels verse peterselie (gehakt)
- Paprikapoeder
- Olijfolie
- Peper en zout
- READ MORE