Menu van de maand

Preistoemp met mosterd en blinde vinken

Ingrediënten voor stoemp

  • 4 kg aardappelen
  • 2 kg brunoise van prei (vermijd te veel groen)
  • Boter
  • 50 g World Grill moutarda
  • Nootmuskaat
  • Konstante pezo
  • Peper wit Muntok
  • Zeezout

READ MORE

Menu van de maand

Rijstsalade met mango, sluimererwt, paksoi en citrusvinaigrette

Een gerecht vol contrasten: zachte rijst en knapperige paksoi, pittige sambal en zoete mango.

De citrusvinaigrette brengt alle smaken bij elkaar in deze Aziatische fusionsalade.

Dessert van de maand 

Natuurboterwafels met kaas en pancetta

Ingrediënten 8 personen

  • 1 doosje 100gr Natuurboterwafels
  • 227 gr roomkaas met fijne kruiden en knoflook
  • 175 gr gebakken pancettablokjes

READ MORE

Destrooper

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food