Dessert van de maand 

Panna cotta met Griekse yoghurt en granita van rood fruit

Ingrediënten 20 porties

PANNA COTTA MET GRIEKSE YOGHURT

  • 2 l Debic Panna Cotta
  • 200 g Griekse yoghurt
  • 20 g yoghurtpoeder
  • ½ vanillestok

CRÉMEUX VAN BLAUWE BESSEN

  • 6 g gelatinepoeder
  • 30 g water
  • 300 g blauwe bessen (diepvries)
  • 100 g suiker
  • 100 g eigeel
  • 100 g ei
  • 100 g boter

READ MORE

Menu van de maand

Spaghetti met scampi en dille

Ingrediënten (10 personen):

  • 1 kg Anco Prof. Spaghetti fijn K.B.
  • 100 scampi’s
  • 1,25 l light room
  • 5 sjalotten (fijngesneden)
  • 5 vleesbouillonblokjes
  • 5 glazen witte wijn
  • 30 stengels verse dille (gehakt)
  • 30 stengels verse peterselie (gehakt)
  • Paprikapoeder
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • READ MORE