AZ Food horecagrossiers,

Menu van de maand

Rode bietensoep met pesto en linzen

Ingrediënten

  • 200 g ajuinkubus (art.3816)
  • 50 g lente ui
  • 20 g knoflookblokjes (art.5166)
  • 6 dl groentebouillon
  • 1 kg rode biet kubus (art.3762)
  • sap en zeste van 2 citroenen
  • 10 g dille (art.64212)
  • 1 soja yoghurt
  • 2 aardappelen (art.3017)
  • olijfolie, peper en zout
  • 100 g groene linzen (art.81653)
  • 50 g zonnebloempitten of pijnboompitten of gehakte amandelen

READ MORE

Greenyard

Dessert van de maand 

Peperkoekpopjes met Nutella®

]INGREDIËNTEN

  • 60 g zachte boter
  • 50g basterdsuiker
  • 60 g honing
  • 1 eidooier
  • 190 g bloem
  • 2 g peperkoekkruiden
  • 2,5 g bakpoederEen snuifje zout
  • 120 g Nutella®
  • 50 g glazuursuiker
  • 1 eetlepel citroensap

READ MORE

Nutella®

Menu van de maand

Wrap met rundvlees, paprikarijst en tomatensalsa

Ingrediënten 4 personen

  • 125 g (1 builtje) Uncle Ben’s® Basmati Rijst
  • 4 tortilla’s
  • 300 g rundvlees in reepjes gesneden
  • 1/2 ui in blokjes gesneden
  • 1/2 rode en 1/2 gele paprika in blokjes gesneden
  • 1 tl paprikapoeder
  • 1 knoflookteentje

READ MORE

Uncle Ben’s

Verse Béarnaise

Bearnaise-saus-,Delizio-Gourmet, az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus

Chocolademousse

chocolademousse, recept az food

Lasagne met Manna Bolognaisesaus