
Menu van de maand
Preistoemp met mosterd en blinde vinken
Ingrediënten voor stoemp
- 4 kg aardappelen
- 2 kg brunoise van prei (vermijd te veel groen)
- Boter
- 50 g World Grill moutarda
- Nootmuskaat
- Konstante pezo
- Peper wit Muntok
- Zeezout
Menu van de maand
Rijstsalade met mango, sluimererwt, paksoi en citrusvinaigrette
Een gerecht vol contrasten: zachte rijst en knapperige paksoi, pittige sambal en zoete mango.
De citrusvinaigrette brengt alle smaken bij elkaar in deze Aziatische fusionsalade.
Dessert van de maand
Natuurboterwafels met kaas en pancetta
Ingrediënten 8 personen
- 1 doosje 100gr Natuurboterwafels
- 227 gr roomkaas met fijne kruiden en knoflook
- 175 gr gebakken pancettablokjes
Destrooper

Lasagne met Manna Bolognaisesaus
