Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Vis & Schaaldieren

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Elite is het Europese foodservice merk van Morubel en Ristic. Wij bieden een waaiers van bevroren en gekoelde visproducten aan. Kwaliteit en smaak. Dat is waar het om gaat, en dit is wat Elite garandeert.

Multi-Fish, uw partner voor het ruimste aanbod aan verse en diepgevroren vis en zeevruchten en dit vanuit de hele wereld. Kwaliteit en dienstverlening gegarandeerd dankzij ons team met hopen ervaring.

Sinds 1970 voorziet Swift & Co de Europese markt van alle soorten scampi en seafood.
Kwaliteit, klantentevredenheid en goede service zijn onze prioriteiten.

vanafish, az food

VANAFISH Visrokerij rookt sedert 35 jaar zalm en heilbot op artisanale wijze. Met een focus op permanente kwaliteit en topservice positioneert VANAFISH zich hiermee als dé partner voor professioneel  food cliënteel.

Vičiūnai Group is opgericht in 1991 in Litouwen. De groep is één van de grootste en snelst groeiende producenten van surimi- en andere visproducten in Europa. Onze producten worden verdeeld over meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit onder zowel het VICI merk, als onder huismerken.