Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Vis & Schaaldieren

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Aquamarine Seafood bvba bundelt bijna 30 jaar ervaring in een nieuw bedrijf.
Gespecialiseerd in import en verdeling diepgevroren vis, schaaldieren, en value-added producten, gecontroleerd van aan de bron tot op het bord!

Elite is het Europese foodservice merk van Morubel en Ristic. Wij bieden een waaiers van bevroren en gekoelde visproducten aan. Kwaliteit en smaak. Dat is waar het om gaat, en dit is wat Elite garandeert.

Fisherman’s Choice is 30 jaar specialist in de im-en export van diepvries vis, schaaldieren en value added producten. Wij werken samen met betrouwbare partners om kwalitatief goede en eerlijke producten in de markt te brengen. Wij zijn een partner voor onze klanten en adviseren en ondersteunen deze waar nodig.

Klaas Puul BV is al decennialang één van de meest toonaangevende producenten van verse visproducten in Europa. Van de vangst tot de levering bij de klant: Klaas Puul beheert het hele productie- en verwerkingsproces.

Multi-Fish, uw partner voor het ruimste aanbod aan verse en diepgevroren vis en zeevruchten en dit vanuit de hele wereld. Kwaliteit en dienstverlening gegarandeerd dankzij ons team met hopen ervaring.

Sinds 1970 voorziet Swift & Co de Europese markt van alle soorten scampi en seafood.
Kwaliteit, klantentevredenheid en goede service zijn onze prioriteiten.

Thalassa Seafoods is sinds 1986 invoerder van diepgevroren vis- en schaaldierproducten en belevert klanten in heel Europa. We helpen je out of the box te denken en adviseren je bij elke productontwikkeling.

vanafish, az food

VANAFISH Visrokerij rookt sedert 35 jaar zalm en heilbot op artisanale wijze. Met een focus op permanente kwaliteit en topservice positioneert VANAFISH zich hiermee als dé partner voor professioneel  food cliënteel.

Vičiūnai Group is opgericht in 1991 in Litouwen. De groep is één van de grootste en snelst groeiende producenten van surimi- en andere visproducten in Europa. Onze producten worden verdeeld over meer dan 70 landen over de hele wereld. Dit onder zowel het VICI merk, als onder huismerken.