Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Snacks en Bereide producten

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over erg ruime horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

asia express food logo

Wij zijn dé Europese importeur met een grote passie voor authentieke Aziatische en Afrikaanse food producten. Dankzij ons uitgebreide netwerk levert Asia Express Food authentieke A-merken leveren tegen concurrerende prijzen.

Beckers, az food

Beckers is al héél lang gek op samen snacken. Wat ooit begon met de uitvinding van de frikandel, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet snackaanbod om van te smullen. Zo zijn we al meer dan 50 jaar dé smaakmaker voor de leukste maaltijd van de week!

Daddy Cool wil producten op de markt brengen waarbij de gebruikers op een eenvoudige manier deze gezonde en etnische producten op z’n bord kan serveren. Wij willen blijven innoveren en verrassen met nieuwe recepten of ingrediënten. Hierbij staan kwaliteit, smaakervaring en de mogelijkheid tot fusion centraal.

Slimme horeca-uitbaters kiezen voor Delimeal. Wil je de kaart van je horecazaak uitbreiden met lekkere maaltijden, zonder tijd te verliezen aan de bereiding ervan? Delimeal biedt het ruimste assortiment kant-en-klare maaltijden voor de horeca, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Zo tover je in 10 minuten heerlijke gerechten op tafel!

Onze ready to serve convenience gevogelteproducten zijn ontwikkeld voor u omdat u aan uw gasten snel en gemakkelijk smakelijke gerechten wilt serveren zonder dat u inlevert aan kwaliteit.

De merken Food Empire & OrienBites geven u een brede keuze aan verschillende soorten diepgevroren snacks. Onder het merk OrienBites heeft u keuze aan een ruim assortiment aan authentieke, Aziatische snacks: spring rolls, garnaalproducten, enz. Bij het merk Food Empire vindt u meer internationale snacks zoals Chicken Nuggets.

Logo-Gastronello, az food

Gastronello is producent van een uitgebreid gamma kroketten van hoogstaande en onberispelijke kwaliteit.
Onze producten worden op artisanale wijze geproduceerd waardoor ze als “huisbereide kroketten” aangeboden kunnen worden.

Hofkip, hofkip logo, az food

Hofkip is leverancier van rauwe en ready-to-eat kipproducten in vers en in diepvries. Voor de snack-sector, de horeca en de catering bieden we gamma kwaliteitsvolle producten aan, die smaakvol gemarineerd, gekruid en gebakken zijn op basis van zorgvuldig samengestelde recepturen.

Mora, AZ Food, Mora logo

Mora is het bekendste merk binnen de groep Van Geloven en staat voor topkwaliteit, gezelligheid, plezier en gemak. Mensen blij maken en verrassen met heerlijke snacks: dat is onze missie. Want snacken is een feest voor iedereen!

ovi, az food

Een compleet assortiment aan diepvriesproducten, huisbereid met hoogwaardige ingrediënten. Het assortiment varieert van frikandellen, kroketten, soepballetjes tot zelfs een uitgebreid gamma aan overheerlijke aperitiefhapjes.

Eén snack, tal van heerlijke wereldsmaken! Ontdek tal van originele wereldsmaken in één snack. Phil’s Premium Filled Bar Bites kan je op verschillende manieren serveren: in een salade, als snack of om te delen. Altijd lekker én verrassend!

topking, az food, horecagrossier

Topking is producent van bekende merken zoals Vlammetjes®, KaasTengels®, Vuurvreters®, VlamPijpen®, VlamTosti’s® en Vlammensaus®. Wat in 1982 aan de keukentafel begonnen is, is uitgegroeid tot een strak geleid productiebedrijf dat aan de hoogste eisen voldoet.