Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Aardappelproducten

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Aviko-Logo,Aviko, AZ Food

Aviko is uw totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten.
Met het brede aanbod diepvries aardappelproducten biedt Aviko voor elke gelegenheid een passende aardappelspecialiteit van de hoogste kwaliteit.

farmfrites logo, az food

Welkom in onze wereld. Een wereld die geheel gewijd is aan de aardappel en de talloze mogelijkheden van dit veelzijdige gewas. Al 45 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten.

Lutosa, Lutosa logo, AZ Food

Lutosa, een van oorsprong Belgisch bedrijf, is actief in de verwerking van aardappelen sinds 1978. Naast voorgebakken diepgevroren en versgekoelde frieten produceert Lutosa ook aardappelvlokken en een gevarieerd aanbod van gespecialiseerde diepgevroren aardappelspecialiteiten. Lutosa biedt ook en biologisch assortiment aan dat bestaat uit diepgevroren frieten en specialiteiten, evenals vlokken.

McCain_logo, MC Cain, AZ Food

McCain produceert al jaren een breed assortiment van diepgevroren of gekoelde frietjes en aardappelspecialiteiten.Daarnaast heeft McCain ook een gamma appetizers, fishsticks en diepgevroren wafels.