Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Zuivel

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Maredsous®, Boursin®, La Vache qui Rit®, Mini Babybel®, Kiri®…  sterke kaasmerken voor inspirerende ideeën, gemaakt van de beste melk. Want dankzij lange-termijn contracten bevorderen we de financiële zekerheid van onze partner-boeren, het dierenwelzijn én de kwaliteit van onze melk. Smakelijk!

Cecemel, Cécémel, AZ Food Horecagrossier

Sterke merken & kwaliteitsproducten met leidende consumentenmerken: Cécémel, Fristi, Nutroma…Uw garantie van kwaliteit & rendement. Expert in foodservice:
-Focus op foodservice professionals
-Uw noden staan bij ons centraal
-Met u als partner streven we naar het creëren van waarde en verschil

Debic, az food

Debic, als international referentiemerk voor zuivelproducten, wil u ondersteunen om dag na dag het beste van uzelf te geven!  Door onze jarenlange roomervaring hebben we, in samenwerking met vakmensen zoals u, een productassortiment ontwikkeld waarop u volledig kan vertrouwen: Debic Room, Debic Desserten en Debic Bak-en Braadspecialiteiten. Debic, samen grenzen verleggen

Eurocream, az food horecagrossier

EUROCREAM: Wat is er heerlijker dan een wolkje melk of room bij je kopje koffie. Een vleugje zachtheid in uw warme dranken.

Wij zijn gespecialiseerd in het versnijden, raspen en verpakken van een breed gamma aan kazen en kaasalternatieven. Al onze troeven zetten wij in op kaas. De combinatie van onze vakkennis, gedrevenheid en innovatie maken van F.F.P. uw voorkeurspartner in kaas.

fristi, az food, fristi logo

Sterke merken & kwaliteitsproducten:
-Leidende consumentenmerken: Cécémel, Fristi, Nutroma…
-Garantie van kwaliteit & rendement
Expert in foodservice:
-Focus op foodservice professionals
-Uw noden staan bij ons centraal
-Met u als partner streven we naar het creëren van waarde en verschil

Logo-Inex-kleur, inex, az food

Met een divers assortiment aan zuivelspecialiteiten die dag na dag met vakmanschap, oog voor traditie én innovatie bereid worden, is Inex uw betrouwbare zuivelpartner!

Lactalis-logo, lactalis, az food

Lactalis is de eigenaar van de merken GALBANI, PRESIDENT, SOCIETE, SALAKIS, LACTEL …….Daardoor kunnen we een zeer ruim assortiment Kaas, Room, Boter en Italiaanse fijne vleeswaren aanbieden,producten die in iedere horecakeuken aanwezig moeten zijn.

Nutroma, AZ Food Horecagrossier

Sterke merken & kwaliteitsproducten met leidende consumentenmerken:Cécémel, Fristi, Nutroma…Uw garantie van kwaliteit & rendement.
Expert in foodservice:
-Focus op foodservice professionals
-Uw noden staan bij ons centraal
-Met u als partner streven we naar het creëren van waarde en verschil

Olympia, Olympia producten, AZ Food

N.V. Olympia ontwikkelt, produceert en verkoopt klantspecifieke kwaliteitszuivel voor industriële afnemers, professionele gebruikers en consumenten in binnen- en buitenland. Aangeboden producten: Melk – room – boter – desserten – vullingen

Logo-Brugge-kaas, az food

De juiste kaas is snel gekozen : Brugge Kaas.

Wij eerbiedigen de aarde, de planten, de dieren, ook voor uw gezondheid.

Vergeer Holland is een familiebedrijf met heerlijke kaassoorten zoals de populaire Gouda, de zachte Mozzarella, pittige Cheddar maar ook de bijzondere Mimolette. Voor eenieder een passende verpakking!

We creeëren innovatieve plantaardige vetten, romen en kazen onder de merken Solo, Becel, Phase, Rama, FloraPlant en Violife. Dit om te voldoen aan de behoeften en eisen van de professionele keuken, nu steeds meer mensen hun menu aanpassen aan een flexitarisch dieet en hun impact op het klimaat verminderen. Wij zijn Violife Professional. Wij zijn Generation Plant