Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Chocolade en Koffiekoekjes

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Callebaut Fijnste Belgische Chocolade, gemaakt in België van boon tot chocolade, garandeert u een geweldige smaak en legendarische bewerkbaarheid in tabletten, pralines, mousses, drankjes en duizend en één andere chocolade lekkernijen.

az food

Enkel échte en pure ingrediënten. Dat is wat je terugvindt in de koekjes van Jules Destrooper. Van Ierse zomerboter over Valencia amandelen, Belgische chocolade en vanille uit Madagascar. Na meer dan 130 jaar ervaring en vakmanschap, worden de koekjes van Jules Destrooper nog steeds volgens het aloude familierecept gemaakt.

Elite, Elite logo, az food

Elite Portion Pack is de marktleider in individueel verpakte koeken voor de horeca. De te verpakken koekjes worden aan strenge selectiecriteria onderworpen en worden aangekocht bij Europa’s fijnste bakkers waarvan Delacre één van de belangrijkste referenties is.

Ferrero biedt snoep- en chocolade producten aan van de hoogste kwaliteit die al generaties lang geliefd zijn door jong en oud wereldwijd. Ons assortiment bestaat uit bekende merken zoals Nutella, Kinder, Tic Tac, Ferrero Rocher en Mon Chéri.

Lotus, Lotus logo, az food

Lotus Bakeries focust op authentieke specialiteiten: speculoos, speculoospasta, gebakspecialiteiten, wafels en peperkoek.

Mars, az food, horecagrossier

 Mars Inc, familiebedrijf met wereldberoemde vertrouwde merken, gedreven door Vijf Principes: Kwaliteit, Verantwoordelijkheid, Wederkerigheid, Efficiëntie en Vrijheid, die de basis vormen van de bedrijfscultuur en voor de manier waarop Mars zaken doet.

ROYAL: Een pure verwennerij van hoogstaande kwaliteit om u nog langer te laten genieten van uw warme drank !   Met koekjes van Royal en chocolade van Callebaut verhoogt u uw imago en kan u een persoonlijke toets geven aan uw warme dranken.