Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Bake Off producten

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Molco logo, az food

Molco is een merk van CSM Bakery Solutions, een wereldleider in bakkerijproducten voor bakkers en de foodservicesector. We zijn actief in meer dan 100 landen en onderzoeken wereldwijd nieuwe voedingsgewoonten en kwaliteitseisen van consumenten en spelen daarop in met innoverende producten.

az food

Diversi Foods heeft een uitgebreid gamma van kwalitatief hoogstaande en authentieke bakkerijproducten die aan de verwachtingen van de verbruiker beantwoorden.

Lantmännen Unibake is in België onder meer gekend van de merken Pastridor en Schulstad. Het wijde assortiment van Lantmännen Unibake bestrijkt baguettes, standaard en mini croissants, chocoladebroodjes, rustieke broden, fastfood – en fastcasual buns als hartige snacks.

Panesco, AZ Food

Bent u op zoek naar kwalitatief hoogstaande bakkerijproducten? Panesco is uw inspiratiebron en biedt u een scala aan diverse broodproducten, viennoiserie, hartige snacks en smaakvolle patisserie.

Bij La Lorraine hebben we al zo’n 80 jaar een stevige passie voor bakken. Dat proef je meteen in ons brood, onze patisserie, viennoiserie en in onze hartige snacks. Benieuwd? Ontdek hoe authentieke smaak en kwaliteit echte tekens van onze passie zijn!

vandemoortele, az food

Onder de merken Banquet d’Or, La Pâtisserie du Chef en The Originals* biedt de bake off afdeling van Vandemoortele een veelzijdig, kwalitatief en gebruiksvriendelijk assortiment brood, viennoiserie, patisserie, hartige snacks en American Products. Reeds voorgebakken of kant-en-klaar.