Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Non Food

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Wij zijn een producent van structuurzakken en structuurrollen, gladde vacuümzakken, kookzakken, krimpzakken (zijseal en bodemnaad rond) en vacuümbuiszakken in veel uiteenlopende afmetingen maar ook vuilnis- en kratzakken.

BMLE produceert en levert snel etiketten, papierrollen, tickets, linerless & linerfree, etiketdispensers en thermal transfer print- en inktlinten.

proctor logo, p&g, az food

Een perfect propere omgeving is de basis voor de beste klantbeleving. Pro Formula van Diversey voorziet in een volledige assortiment  van schoonmaakmiddelen met een professionele formulering in combinatie met de vertrouwde merken van Unilever. Het assortiment is gebruiksklaar en speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van uw restaurant, bed & breakfast of verzorgingstehuis waar een direct uitstekend resultaat van groot belang is.

Saeled Air logo, az food

Onze producten zijn gericht op de specifieke schoonmaakbehoefte van de professionele onderneming. De range bestaat uit de krachtigste producten uit de professionele markt (Suma, Soft Care, Taski)  samen met bekende betrouwbare merken zoals Sun, Vigor, Cif en Glorix.

Vileda, az food

Vileda Professional biedt professionele reinigingsoplossingen voor het snel, efficiënt en rendabel uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden. Vileda Professional is daarnaast ook gespecialiseerd in aluminium- en vershoudfolie oplossingen.