Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Non Food

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

BIO PACK

Bio Pack is specialist in bio verpakkingen van bekers, rietjes, bordjes, bestek tot zakjes. Alles gemaakt van plantaardige grondstoffen & 100% composteerbaar. Onze verpakkingen kosten de wereld niet. Bio Pack: groene verpakkingen, natuurlijk!

BMLE

BMLE produceert en levert snel etiketten, papierrollen, tickets, linerless & linerfree, etiketdispensers en thermal transfer print- en inktlinten.

PACKAGING DONCKERS

Food supporters en goldies, onze specialiteit. Wij beschikken over een standaard assortiment van ongeveer 1200 food supporters die steeds uit voorraad leverbaar zijn. Dankzij onze diversiteit aan machines kunnen wij steeds een oplossing op maat voorzien voor kleine en grote oplages.

Pro Formula

Een perfect propere omgeving is de basis voor de beste klantbeleving. Pro Formula van Diversey voorziet in een volledige assortiment  van schoonmaakmiddelen met een professionele formulering in combinatie met de vertrouwde merken van Unilever. Het assortiment is gebruiksklaar en speciaal ontwikkeld voor de behoeftes van uw restaurant, bed & breakfast of verzorgingstehuis waar een direct uitstekend resultaat van groot belang is.

SEALED AIR onderhoudsproducten

Onze producten zijn gericht op de specifieke schoonmaakbehoefte van de professionele onderneming. De range bestaat uit de krachtigste producten uit de professionele markt (Suma, Soft Care, Taski)  samen met bekende betrouwbare merken zoals Sun, Vigor, Cif en Glorix.

VILEDA

Vileda Professional biedt professionele reinigingsoplossingen voor het snel, efficiënt en rendabel uitvoeren van diverse schoonmaakwerkzaamheden. Vileda Professional is daarnaast ook gespecialiseerd in aluminium- en vershoudfolie oplossingen.