Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Ijs en Desserten

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Deligoût Brusselse wafel van de allerhoogste kwaliteit gemaakt met liefde, vakkennis en bereid met de allerbeste ingrediënten. In een oogwenk tovert u een lekkere delicatesse, die u verder kan garneren naar uw persoonlijke smaak.

docello logo, az food

DOCELLO biedt een ruim aanbod aan desserten met een veelvoud aan mogelijkheden. DOCELLO® biedt producten aan die getransformeerd kunnen worden in ontelbaar veel heerlijke afgewerkte desserten, die klaar zijn in een mum van tijd.

glacio, glacio logo, glacio ice cream, az food

Glacio’s ijscreaties zijn het resultaat van een zorgvuldige zoektocht en selectie van unieke ingrediënten. Zoals de kolibrie die zorgvuldig zijn nectar verzamelt, zo selecteert Glacio de beste kwaliteitsingrediënten vanuit de hele wereld. Kortom het beste wat de natuur te bieden heeft!

Wij zijn gespecialiseerd in trendy concepten voor zowel de zomer als winter. Voor ieder type horecalocatie hebben wij de juiste invulling. Door de breedte van ons assortiment kunt u altijd een onderscheidend assortiment kiezen wat perfect bij u past!

knokkeiced-logo, az food

Champagne in een ijsemmer, oesters op ijs, Gin-Tonic met ijsblokjes of een Mojito met crushed ice. Onmisbaar in iedere zaak!

mars ice cream, az food
Mekabe logo

Jong & sterk groeiend familiebedrijf, opgericht in 2010, verkoopt exclusieve desserten ontwikkeld en geproduceerd door nationale en internationale fabrikanten. Een gevarieerd gamma van desserten, en de mogelijkheid tot advies van gepersonaliseerde dessertkaarten.

menorquina

Spaanse roomijsproducent en marktleider van unieke desserts. Menorquina biedt een ruime waaier aan kant en klare desserten, gevuld fruit, ijscoupes in glas of keramiek, verrassende kinderpoppetjes en impulsijs…

Mio logo, az food

Sinds 1898 verwent MIO groot en klein met lekker écht kwaliteits-roomijs. In al die jaren bleef de succesformule dezelfde: “Ambachtelijk vakmanschap, natuurlijke ingrediënten, dagverse room en dat beetje meer zodat u telkens weer een unieke ervaring beleeft.

movenpick

We select the very best ingredients to reveal the beauty of nature and make truly extraordinary ice cream!

ola, az food

Het beste uit de natuur … Daar gaan we elke dag voor bij OLA. Melk, fruit en chocolade vormen de belangrijkste basis voor al onze producten en we doen er dan ook alles aan om de natuurlijke goedheid van deze ingrediënten tot hun volle recht te laten komen in onze ijsjes.

parrein progres taart

Parrein progres taarten zijn reeds meer dan 25 jaar een unieke specialiteit, zuiver en ambachtelijk, zonder kleur –en bewaarmiddelen. Overheerlijk van smaak. Beschikbaar in verschillende smaken en afmetingen…

Poppies-logo-transp, az food

Als familiaal bedrijf draagt Poppies sinds 1935 zijn normen en waarden hoog in het vaandel. Eerlijke producten met een lekkere smaak.Steeds trouw aan de traditie van het ambacht en toch innovatief en inspelend op de veranderende behoeften van de markt. Koekjes en gebak om van te genieten.

Pruvé, az food, Pruve

Pruvé is een merk van Smilde Bakery. Het overheerlijke diepvriesgebak van Pruvé wordt met de beste grondstoffen bereidt.Een must voor ieder die van (h)eerlijke patisserie houdt.

Traiteur de Paris is 20 jaar geleden opgericht en verzorgt versnaperingen (canapés, petits fours), desserts, bereide groenten en culinaire basisbereidingen van topkwaliteit voor professionele vakgenoten.