Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Ijs en Desserten

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle producten.

Onze leveranciers beschikken over erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Deligoût Brusselse wafel van de allerhoogste kwaliteit gemaakt met liefde, vakkennis en bereid met de allerbeste ingrediënten. In een oogwenk tovert u een lekkere delicatesse, die u verder kan garneren naar uw persoonlijke smaak.

Wij zijn gespecialiseerd in trendy concepten voor zowel de zomer als winter. Voor ieder type horecalocatie hebben wij de juiste invulling. Door de breedte van ons assortiment kunt u altijd een onderscheidend assortiment kiezen wat perfect bij u past!

knokkeiced-logo, az food

Champagne in een ijsemmer, oesters op ijs, Gin-Tonic met ijsblokjes of een Mojito met crushed ice. Onmisbaar in iedere zaak!

mars ice cream, az food
Mekabe logo

Jong & sterk groeiend familiebedrijf, opgericht in 2010, verkoopt exclusieve desserten ontwikkeld en geproduceerd door nationale en internationale fabrikanten. Een gevarieerd gamma van desserten, en de mogelijkheid tot advies van gepersonaliseerde dessertkaarten.

Mio logo, az food

Sinds 1898 verwent MIO groot en klein met lekker écht kwaliteits-roomijs. In al die jaren bleef de succesformule dezelfde: “Ambachtelijk vakmanschap, natuurlijke ingrediënten, dagverse room en dat beetje meer zodat u telkens weer een unieke ervaring beleeft.

menorquina

Spaanse roomijsproducent en marktleider van unieke desserts. Menorquina biedt een ruime waaier aan kant en klare desserten, gevuld fruit, ijscoupes in glas of keramiek, verrassende kinderpoppetjes en impulsijs…

movenpick

We select the very best ingredients to reveal the beauty of nature and make truly extraordinary ice cream!

Poppies-logo-transp, az food

Als familiaal bedrijf draagt Poppies sinds 1935 zijn normen en waarden hoog in het vaandel. Eerlijke producten met een lekkere smaak.Steeds trouw aan de traditie van het ambacht en toch innovatief en inspelend op de veranderende behoeften van de markt. Koekjes en gebak om van te genieten.

Ijs zit in ons DNA. Ons assortiment omvat een brede selectie van smaken, van klassieke vanille en chocolade, maar ook veel lekkere sorbets. ​ Onze passie voor het maken van heerlijk ijs heeft ons geholpen om een sterke reputatie op te bouwen en onze klanten te blijven verrassen en verwennen, generatie na generatie.