Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Oliën, Vetten, Sausen en Mayonnaise

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

Aigremont is een familiebedrijf gespecialiseerd in de vervaardiging van margarines, oliën en vetten. Onze expertise is geworteld in een 100-jarige kennis van ons vak en ze steunt op een beleid van continue investeringen in geavanceerd materiaal.

az food, camp's

Ingemaakte groentjes, Pickles en Mosterds! Al sinds 1905 is Camp’s dé referentie voor 100% natuurlijke zuurwaren. Met Camp’s liggen we aan de basis van de Belgische pickles! We blijven aan een hoog tempo innoveren en investeren. In 2016 namen we een gloednieuwe fabriek in het hart van de Vlaamse Ardennen in gebruik.

Chef logo, az food

CHEF®  is een merk dat als geen ander culinaire traditie en moderne toepassingen weet te combineren tot succesvolle productinnovaties. Ons gamma van fonds, jus, fumets en sauzen zijn ontwikkeld door chefs voor chefs, op basis van ingrediënten die met de grootste zorg worden uitgekozen.

Logo_ChefRene, az food

Een volle mayonaise in 10L en 5L met daarnaast ook cocktail en tartaar beschikbaar in 5L.

delino logo

Delino staat garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering….. tot in de particuliere keuken.

Delizio

Delizio is het merk van Aveno NV en biedt een totaal assortiment van mono-oliën, frituuroliën, frietuurvetten en margarines voor foodservice, industrie en bakkerij.

Logo_DevosLemmens, az food

Een breed gamma aan Belgische sauzen: mayonaise, mosterd, andalouse, cocktail, pickles,… Met meer sauskes, meer plezier !

Heinz foodservice, heinz logo, az food

Het merk Heinz staat bij de consument voor krachtig, puur en eerlijke ingrediënten. Heinz is daarom meer dan alleen Tomato Ketchup. Onder het merk Heinz is er een breed assortiment aan koude sauzen verkrijgbaar in zowel portie- als grootverpakkingen.

Heinz foodservice, heinz logo, az food

Het merk Heinz staat bij de consument voor krachtig, puur en eerlijke ingrediënten. Heinz is daarom meer dan alleen Tomato Ketchup. Onder het merk Heinz is er een breed assortiment aan koude sauzen verkrijgbaar in zowel portie- als grootverpakkingen.

Maggi logo , az food

MAGGI ® biedt u voor uw dagelijkse bereidingen doeltreffende, toegankelijke en professionele oplossingen in combinatie met  evenwicht, genot en smaak . Bouillons, Fonds, Jus, sauzen, purees en culinaire ingrediënten helpen u om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

kikkoman logo, az food

De sojasaus van Kikkoman is een overheerlijke Japanse sojasaus die niets anders bevat dan soja, water, zout en graan. Door de natuurlijke fermentatie gedurende ongeveer zes maanden krijgt de sojasaus haar heerlijke smaak en prachtige, amberbruine kleur.

Manna, Manna Logo, AZ food

Fijnproevers laten genieten van hemelse koude of warme sauzen. De combinatie van onze Belgische eetcultuur met gedrevenheid en passie van iedereen die deel uitmaakt van Manna, leidde tot ons hedendaags gamma van meer dan 50 smaakvolle kwaliteitssauzen gericht op diverse marktsegmenten.

knorr-logo, az food

Knorr biedt breed assortiment producten die tijdbesparing mogelijk maken voor het keukenpersoneel zonder dat de bereidingen aan smaak of geur moeten inboeten. Knorr ontwikkelde soepen, bouillons, sauzen, kruiden en fonds als ondersteuning tijdens uw bereiding van smakelijke en voedzame gerechten.

solo logo, az food

De efficiënte en gebruiksvriendelijke Solo Professional varianten elimineren de beperkingen van traditionele room en bieden een kortere bereidingstijd zonder het verlies van de volle en romige smaak.

Hellmann's, Hellmann's logo, az food

Of het nu gaat om een korte lunch of als hongerstiller tussendoor, met de spreads, de vinaigrettes of de dressings van Hellmann’s kunt u uw eigen creaties maken en zo tegemoet komen aan de vraag van uw klanten. Origineel en smaakvol!

Phase, az Food

Phase biedt professionele chefs een volledig assortiment bak & braadproducten met optimaal gebruiksgemak en een perfect resultaat.

Romi, Romi logo, AZ Food horecagrossiers

Romi introduceerde als eerste “Gezond Frituren” en werd daarmee voortrekker van een succesvolle trend. Een trend die Europa verovert met unieke producten die ook uw meest gezondheidsbewuste gasten onbezorgd laten genieten van uw gefrituurde producten. Exclusief van Romi, No.1 in Gezond Frituren.

Mosterds, pickles, vinaigrettes en dressings… Artisanale productie gedreven en gedragen door meer dan 200 jaar kennis en vakmanschap…  Top-producten die geapprecieerd en gegeerd worden door consument, horeca, foodservice en bereiders… En een stipte service…  Daar staat Mostaardfabriek Oud Huis Ferdinand Tierenteyn garant voor !

vandemoortele, az food

Vandemoortele ontwikkelt en verkoopt een uitgebreid gamma oliën, margarines, frituurvetten, mayonaises, vinaigrettes en sauzen onder de merken Vandemoortele, Risso, Vitelma, Fama en Vandemoortele Vleminckx. Stuk voor stuk smakelijke voedingsproducten voor de professionele gebruiker.