Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Oliën, Vetten, Sausen en Mayonnaise

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

az food, camp's

Ingemaakte groentjes, Pickles en Mosterds! Al sinds 1905 is Camp’s dé referentie voor 100% natuurlijke zuurwaren. Met Camp’s liggen we aan de basis van de Belgische pickles! We blijven aan een hoog tempo innoveren en investeren. In 2016 namen we een gloednieuwe fabriek in het hart van de Vlaamse Ardennen in gebruik.

Logo_ChefRene, az food

Een volle mayonaise in 10L en 5L met daarnaast ook cocktail en tartaar beschikbaar in 5L.

delino logo

Delino staat garant voor de fijnste koude en warme sausen voor professionele toepassingen. Dit betekent dat zowel de smaak als het gebruik en de houdbaarheid van de sausen afgestemd zijn voor het maken van bereidingen in slagerijen, traiteurszaken, grootkeukens, horeca, door producenten van bereide maaltijden of salades, catering….. tot in de particuliere keuken.

Delizio

Delizio is het merk van Aveno NV en biedt een totaal assortiment van mono-oliën, frituuroliën, frietuurvetten en margarines voor foodservice, industrie en bakkerij.

Logo_DevosLemmens, az food

Een breed gamma aan Belgische sauzen: mayonaise, mosterd, andalouse, cocktail, pickles,… Met meer sauskes, meer plezier !

Heinz foodservice, heinz logo, az food

Het merk Heinz staat bij de consument voor krachtig, puur en eerlijke ingrediënten. Heinz is daarom meer dan alleen Tomato Ketchup. Onder het merk Heinz is er een breed assortiment aan koude sauzen verkrijgbaar in zowel portie- als grootverpakkingen.

Heinz foodservice, heinz logo, az food

Het merk Heinz staat bij de consument voor krachtig, puur en eerlijke ingrediënten. Heinz is daarom meer dan alleen Tomato Ketchup. Onder het merk Heinz is er een breed assortiment aan koude sauzen verkrijgbaar in zowel portie- als grootverpakkingen.

kikkoman logo, az food

De sojasaus van Kikkoman is een overheerlijke Japanse sojasaus die niets anders bevat dan soja, water, zout en graan. Door de natuurlijke fermentatie gedurende ongeveer zes maanden krijgt de sojasaus haar heerlijke smaak en prachtige, amberbruine kleur.

Manna, Manna Logo, AZ food

Fijnproevers laten genieten van hemelse koude of warme sauzen. De combinatie van onze Belgische eetcultuur met gedrevenheid en passie van iedereen die deel uitmaakt van Manna, leidde tot ons hedendaags gamma van meer dan 50 smaakvolle kwaliteitssauzen gericht op diverse marktsegmenten.

knorr-logo, az food

Knorr biedt breed assortiment producten die tijdbesparing mogelijk maken voor het keukenpersoneel zonder dat de bereidingen aan smaak of geur moeten inboeten. Knorr ontwikkelde soepen, bouillons, sauzen, kruiden en fonds als ondersteuning tijdens uw bereiding van smakelijke en voedzame gerechten.

Hellmann's, Hellmann's logo, az food

Of het nu gaat om een korte lunch of als hongerstiller tussendoor, met de spreads, de vinaigrettes of de dressings van Hellmann’s kunt u uw eigen creaties maken en zo tegemoet komen aan de vraag van uw klanten. Origineel en smaakvol!

vandemoortele, az food

Vandemoortele ontwikkelt en verkoopt een uitgebreid gamma oliën, margarines, frituurvetten, mayonaises, vinaigrettes en sauzen onder de merken Vandemoortele, Risso, Vitelma, Fama en Vandemoortele Vleminckx. Stuk voor stuk smakelijke voedingsproducten voor de professionele gebruiker.

We creeëren innovatieve plantaardige vetten, romen en kazen onder de merken Solo, Becel, Phase, Rama, FloraPlant en Violife. Dit om te voldoen aan de behoeften en eisen van de professionele keuken, nu steeds meer mensen hun menu aanpassen aan een flexitarisch dieet en hun impact op het klimaat verminderen. Wij zijn Violife Professional. Wij zijn Generation Plant