Overzicht alle leveranciers AZ Food productengamma: Koelvers

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar.

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een erg ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

AVIKO Verse Frieten

Aviko is uw totaalleverancier van verse en diepgevroren aardappelproducten en wereldwijd marktleider in gekoelde frieten. Aviko biedt een compleet en doordacht assortiment aan frieten in diverse soorten wat betreft snijmaat, vorm en aardappelras.

BRESC

De specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten gericht op de Europese Foodservice markt met erg breed  assortiment aan smaakbelevingen

FARM FRITES Verse Frieten

Welkom in onze wereld. Een wereld die geheel gewijd is aan de aardappel en de talloze mogelijkheden van dit veelzijdige gewas. Al 45 jaar leggen wij ons toe op de ontwikkeling van allerlei bevroren en gekoelde aardappelproducten.

IMPERIAL MEAT PRODUCTS

Imperial Meat Products is een leidinggevende speler in de Belgische vleesindustrie en beschikt over een compleet assortiment salami’s, rauwe en gekookte hammen, gevogelteproducten, kookwaren en paté’s.