Vispannetje
INGREDIENTEN voor 4 personen:
- 1,6 kg visragoût naar keuze: kabeljauw, zalm, scampi, roodbaars, wijting, pladijs, schartong,…
- 1,2 kg Puree Direct HONIG PROFESSIONAL
Voor de saus:
- 400 g wortelblokjes en 400g preiwitreepjes samen beetgaar gekookt in groentenbouillon HONIG PROFESSIONAL
- 1 l HEINZ Tomato Frito
- Verse peterselie
BEREIDING:
- Warm de oven voor op 190°C
- Verdeel de Puree Direct langs de rand van een vuurvaste schotel
- Schik er de visragoût bij.
- Kook de groenten beetgaar in de Bouillon en giet er de HEINZ Tomato Frito bij en kook kort op
- Verdeel de groenten-Fritosaus over het vispannetje
- Bak gedurende 8 minuten in de oven
PRESENTATIE:
Werk af met de peterselie en presenteer.
TIP:
Werk de saus af met een straaltje witte wijn of Nouilly Prat. Overstrooi indien gewenst met geraspte kaas en gratineer.