Lasagne met Manna Bolognaisesaus

INGREDÏENTEN 4 personen

Voor de bechamelsaus :

  • 50 gr boter
  • 50 gr bloem
  • 350 ml melk
  • 1 snuifje nootmuskaat
  • 1 snuifje peper
  • 1 snuifje zout
  • 1 pot Manna Bolognaisesaus (690 gr)
  • 1 pak gedroogde lasagnevellen
  • 100 gr gemalen kaas

BEREIDINGSWIJZE:

  • Maak eerst de bolognaisesaus. Smelt de boter in een pannetje op het vuur. Voeg de bloem toe en laat even aanbakken. Doe nu straalsgewijs de melk erbij en roer toe een gladde saus. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
  • Neem een grote schaal en schep een laag Manna Bolognaisesaus op de bodem. Bedek de laag bolognaisesaus met enkele lasagnevellen. Lepel hier een laagje bechamelsaus over en bedek opnieuw met enkele lasagnevellen. Herhaal tot de bolognaisesaus en de bechamelsaus volledig opgebruikt zijn. Eindig met een laagje bechamelsaus en bestrooi deze met de gemalen kaas.
  • Plaats de lasagne gedurende 45 à 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.