Bolognaise Saus

Verstegen_Bolognaise_sausIngrediënten

  • 3kg Gemengd gehakt
  • 150g Verstegen Mélange compleet voor spaghetti/macaroni
  • 6l/kg Tomaat (gehakt)
  • Olijfolie
  • Uiensnippers
  • Verstegen Deens piramide rookzout
  • Verstegen Spicemix del Mondo La Spezia
  • Verstegen Season Pepper Arabiatta
  • Verstegen Zeezout

Bereidingswijze

  • Bak het gehakt en de ui mooi aan in olijfolie.
  •  Voeg de spaghetti & macaronimélange compleet toe en laat even meestoven.
  •  Voeg de tomaat toe en wat water en kruid met Season Pepper Arabiatta.
  • Laat zachtjes sudderen tot ¼ van het vocht is verdampt.
  • Kruid af met Zeezout of Deens piramide rookzout en Spicemix del Mondo La Spezia.
  • Werk naar wens af met: Spicemix del Mondo La Spezia, basilicum, oregano.