Cannelloni met Manna Vegetarische Bolognaise en ricotta

Ingrediënten

  • 75 gr pijnboompitten
  • 1 bussel basilicum
  • 500 gr ricotta
  • 200 gr cannelloni
  • 1 pot Manna Vegetarische Bolognaise
  • 100 gr gemalen kaas
  • Peper – zout

 

Bereidingswijze

  • Rooster de pijnboompitten in een droge pan
  • Hak de basilicum fijn en meng deze met de ricotta, een snuifje peper en een snuifje zout
  • Vul de cannellonibuisjes op met het ricottamengsel
  • Neem een grote ovenschaal en bedek de bodem met de helft van de bolognaisesaus
  • Leg vervolgens de gevulde cannelloni er bovenop
  • Bedek de cannelloni met de overige helft van de bolognaisesaus
  • Bestrooi het geheel met de gemalen kaas
  • Plaats de ovenschotel 30 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden alvorens te serveren.