Wie is Aveno

Aveno is een familiebedrijf dat oliën, vetten en margarines ontwikkelt, produceert en distribueert. Naast private labels bieden we het eigen merk Delizio© aan op de foodservice markt en helpen we ook klanten in de voedingsindustrie, bakkerijen, co-packing en exportmarkten.

Jullie werden recent bekroond met een AWARD voor Delizio Gourmet? 

Ja, dat klopt. Een panel bestaande uit meer dan 50 chefs heeft onze Delizio Gourmet blind geproefd en bekroond met de Superior Taste Award 2016!

Wat is Delizio Gourmet?

Delizio Gourmet is een vloeibaar bak- en braadproduct. We proberen ons steeds een zo goed mogelijk beeld te vormen van de trends en nieuwe ontwikkelingen in de voedingsmarkt. Hierdoor kunnen onze eindklanten op hun beurt de beste service bieden. Met de vele diverse types aan consumenten in het achterhoofd, zochten en vonden we als eerste een bak- en braadproduct zonder lactose, zonder allergenen en zonder gluten. Je dient het zelfs niet koel te bewaren! Dit product omgedoopt tot Delizio Gourmet, wordt verrijkt met een heerlijk boteraroma en werd dus bekroond met de Superior Taste Award 2016.

Waarvoor gebruik je Delizio Gourmet?

Je kan het inzetten voor bakken en braden van vlees, vis of gevogelte of ook het wokken en stoven van groenten. We hebben ook klanten die het gebruiken in hun puree en om hun roux en sauzen als béarnaise en hollandaise mee te bereiden. Daarnaast leent het zich voor eenvoudige degen als crumble en zanddeeg.