welkom Website AZ FOOD horeca grossiers Website AZ FOOD horeca grossiers Website AZ FOOD horeca grossiers Welkom op onze website Ontdek onze AZ FOOD leden, promoties, assortiment, leveranciers, recepten... AZ FOOD DIEPVRIES-KOELVERS-ZUIVEL-NON FOOD DRANKEN- VIS &SCHAALDIEREN-DROOG FOOD GROSSIERS THUIS IN GASTRONOMIE FOOD GROSSIERS CONTACTEER ONZE AZ FOOD HORECAGROSSIERS logo azetti, az food logo azetti, az food Ontdek het aanbod van ons huismerk: AZ FOOD TV LEDEN & LEVERANCIERS IN DE KIJKER NIEUW-NIEUW-NIEUW BEKIJK NU cinema AZ FOOD THUIS IN GASTRONOMIE CONTINUE ON SITE
AZ Food assortiment diepvries
Diepvries
AZ Food assortiment Koelvers
Koelvers
AZ Food assortiment Zuivel
Zuivel
AZ Food assortiment Vers
Vers
Az Food assortiment Non Food
Non-Food
AZ Food assortiment Droge Voeding
Droge Voeding

AZ Food Horecagrossiers is een Belgische aankoopgroepering van onafhankelijke, zelfstandige partners in gastronomie. U vindt ons ook in uw buurt!

DESTROOPER BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER

Producent van de maand: ARDO
Uw partner voor vriesverse groenten, kruiden en fruit

Ardo produceert kwalitatieve vriesverse groenten, kruiden en fruit voor een wereldwijd groeiende markt. Dit gebeurt op een duurzame manier, met respect voor mens én milieu. Want wij bewaren wat de natuur ons geeft.
Om de veiligheid te garanderen – van vangst tot levering – hebben we onze eigen kwaliteitscontrole afdelingen, verspreid over de hele wereld.

Onze productgamma’s

Ardo is aanwezig in alle segmenten van de markt en we zijn steeds op zoek naar nieuwe producten en trends. Deze continue zoektocht helpt ons om onze klanten steeds opnieuw unieke, innovatieve en heerlijke producten aan te bieden. Ons gevarieerd assortiment voldoet aan de eisen van de markt en al onze producten worden geteeld, geoogst en verwerkt met de grootste zorg en toewijding.

Onze ‘Groene Ambitie’

Wij zijn gepassioneerd door mensen, onze planeet en onze producten en het is onze grote ambitie om deze drie elementen in een optimaal evenwicht te houden.Ardo gaat proactief op zoek naar steeds duurzamere landbouwproductie-methodes. We hebben onze ambities vertaald in ons MIMOSA-programma, dat staat voor Minimum Impact & Maximum Output Sustainable Agriculture   (= duurzame landbouw met minimale impact en maximale opbrengst).

ardosep22 BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER ardosep22 BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER

Producent van de maand: LA LORRAINE BAKERY GROUP
Kwaliteitsvolle bakkerijproducten

Al 80 jaar brengt La Lorraine Bakery Group kwaliteitsvolle bakkerijproducten. Deze passie willen we met jou delen. Je vindt ons breed en uniek assortiment terug onder drie complementaire merken PANESCO, La Lorraine & Donut Worry Be Happy.

DONUT WORRY BE HAPPY – Een wereld van geluk

Niemand blijft onverschillig voor onze gevaarlijk lekkere donuts. Hun legendarische textuur en spetterende kleuren maken het graag extra spannend. En hun verse smaak? Dat is ons beste recept voor tevreden klanten, keer op keer. Bingo!

Waarom loop je met onze donuts op wolkjes?

  • Topkwaliteit met onevenaarbare smaak!
  • Een groot, gevarieerd en vers aanbod het hele jaar door
  • Minder vet. Ronduit de lekkerste smaak
  • Boordevol duurzame & natuurlijke ingrediënten

Donut Worry Be Happy – Lucky in every bite –

Menu van de maand: BECKERS

Snij de wortelen, de rodekool en de peultjes fijne reepjes. Breng 100 ml water met de wittewijnazijn, de suiker en het gemberpoeder aan de kook in een ruime pot.
Haal van het vuur als de suiker is opgelost. Doe de groenten erin, dek af en zet aan de kant.Verhit een scheutje plantaardige olie in een wokpan. Voeg de cayennepeper, paprikapoeder, koriander, komijn en een snuifje zout toe en bak 2 minuten

Tortilla met kippenreepjes

Dessert van de maand: CALLEBAUT

Hierbij een gloednieuw ijsrecept om de smaakpapillen van je gasten te verwennen. Met Ruby roomijs laat je ze genieten van een fruitige verfrissing met fris-zure tonen. Een perfecte afsluiter van het diner. Om de natuurlijke ruby smaak en kleur te behouden, werken onze chefs met yoghurt. Yoghurt voegt wat zuurtegraad toe, die je nodig hebt om te voorkomen dat de ruby kleur en smaak vervaagt.

Ruby basis voor roomijs

destrooper BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER destrooper BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER destrooper BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER destrooper BESTEL HIER ONLINE BIJ UW FAVORIETE AZ FOOD HORECA GROSSIER

Menu van de maand: GREENYARD

Greenyard wil ons deze keer verrassen met heerlijke soep nu de dagen reeds wat kouder worden!

Rode bietensoep met pesto en linzen

Menu van de maand: CONTINENTAL FOODS

Nostalgie naar de zon of het land van heerlijke wijn , pasta of een lekker stukje vis Italië?  Continental Foods trakteert ons via Lacroix. Saltimbocca dat is echt een rolletje Italië op je bord…

Saltimbocca van pladijs met zeepalingcrème

Ons Huismerk: AZETTI

Kent u Azetti, het huismerk van AZ FOOD?
Bedoeling is een kwalitatief hoogwaardig gamma te brengen dat omwille van productie met grote volumes een betere prijs kan inhouden voor de klanten.
Evenwel komt kwaliteit voor de prijs! Onze Azetti producten zijn als het ware een visitekaartje van de AZ Food groep en moeten gezien worden als een kwaliteitslabel .

logo azetti, az food

AZ Food TV: Knorr Professional

Slide

AZ Food leverancier

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.  Ze beschikken over een ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.
U wil kennismaken met een van onze leveranciers? Contact een AZ Food horecagrossier in uw buurt en leer de producten en scherpe AZ Food prijzen kennen van de voor u nog onbekende leverancier!

Horecagrossiers

AZ Food is een aankoopgroepering van Horecagrossiers. Dit biedt u de allerscherpste prijzen!” Ons uitgebreid wagenpark is uw garantie voor een snelle levering.
Erg ruim assortiment horecaproducten :vers, koelvers, zuivel, diepvries, droge voeding of non food? We hebben het in voorraad.

AZ Food leverancier wordt u niet zomaar!

Onze leveranciers werden met zorg uitgekozen zodat onze talrijke horeca professionals zorgeloos kunnen rekenen op kwaliteitsvolle produkten.

Onze leveranciers beschikken over een ruim horeca aanbod Vers-Zuivel-Koelvers-Droge Voeding-Diepvries en Non Food producten.

U wil kennismaken met een van onze leveranciers? Contact een AZ Food horecagrossier in uw buurt en leer de producten en scherpe AZ Food prijzen kennen van de voor u nog onbekende leverancier!

assortiment koelvers, az food
az food, dranken assortiment
az food assortiment vis en schaaldieren
az food, assortiment non food
azetti assortiment, az food
zuivel assortiment
droge voeding, AZ Food

az food

Reacties Klanten enquête

Onze AZ Food Horecagrossiers zijn dagelijks thuis in honderden horecazaken. Onze Horecagrossiers doen er dan ook alles aan om elke horeca professional, groot of klein, het beste te bieden.
Regelmatig bevragen we onze klanten naar ons aanbod, service en ervaringen.

Leuk samenwerken toch?

De resultaten van deze bevraging zijn schitterend.
Vandaar dat we ze dan ook graag op onze website plaatsen.

U merkt dat de resultaten ons echt partners van de gastronomie maken!

Assortiment producten AZ Food 96%
Snelheid leveringen AZ Food horecagrossiers 82%
Bereikbaarheid AZ Food horecagrossiers 86%
Productkennis AZ Food Horecagrossiers 90%
Prijzen producten AZ Food Horecagrossiers 86%
Nabijheid AZ Food Horecagrossier in regio 94%
Kwaliteit Azetti huislabel 91%