Panna cotta cheese cake

Ingrediënten

VOOR 80 PORTIES

  • 250 g Bastognekoekjes
  • 120 g boter
  • 500 ml Debic Panna Cotta
  • 200 g cream cheese
  • 150 g frambozenpuree
  • 7,5 g gelatinepoeder
  • 37 g water

Bereiding

  • Smelt de boter en meng met de fijngemalen koekjes. Spreid uit op de bodem van een recipiënt.
  • Duw mooi aan tot een gladde bodem. Laat uitharden in de vriezer.
  • Verwarm de Debic Panna Cotta totdat deze volledige vloeibaar is.
  • Smelt er de cream cheese in. Giet het mengsel op de koekjesbodem.
  • Laat op kamertemperatuur lichtjes opstijven, maar nog niet volledig.
  • Meng het water met het gelatinepoeder en laat minstens vijftien minuten wellen.
  • Smelt de gelatinemassa en meng onder de frambozenpuree.

Opbouw

  • Breng over in een knijpflesje en spuit de frambozenpuree willekeurig over de half opgesteven panna cotta.
  • Plaats de cheesecake in de koeling en laat verder opstijven.
  • Snijd de panna cotta in de gewenste porties.