Vol-au-vent in een kuipje van bladerdeeg met tomaat

INGREDIENTEN voor 4 personen:
- 1,2 kg Macaronihoorntjes HONIG PROFESSIONAL beetgaar gekookt
- 10 kuipjes van bladerdeeg
- Verse bieslook
Voor de vol-au-vent:
- 1 kg kippenfilet, in gelijke blokjes
- 400 g kippengehakt in bolletjes
- 400 g mini champignons
- 800 g princessenboontjes in gelijke stukjes
- 3 dl kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL
- 3 dl groentenbouillon HONIG PROFESSIONAL
- 1 l HEINZ Tomato Frito
- Boter-Eiersaus HONIG PROFESSIONAL
BEREIDING:
- Gaar de kip, balletjes, champignons en princessenboontjes in een stoofpot.
- Giet er de Bouillons bij en laat even opkoken
- Werk af met de Tomato Frito.
- Laat de kip garen onder deksel.
- Bind de saus bij met de boter-eiersaus en breng op smaak met zwarte peper.
- Warm de bladerdeegjes.
PRESENTATIE:
- Serveer de vol-au-vent in de kuipjes van bladerdeeg met daarbij de pasta.
- Werk af met bieslook en wat zwarte peper van de molen.