Vol-au-vent in een kuipje van bladerdeeg met tomaat

INGREDIENTEN voor 4 personen:

  • 1,2 kg Macaronihoorntjes HONIG PROFESSIONAL beetgaar gekookt
  • 10 kuipjes van bladerdeeg
  • Verse bieslook

      Voor de vol-au-vent:

  • 1 kg kippenfilet, in gelijke blokjes
  • 400 g kippengehakt in bolletjes
  • 400 g mini champignons
  • 800 g princessenboontjes in gelijke stukjes
  • 3 dl kippenbouillon HONIG PROFESSIONAL
  • 3 dl groentenbouillon HONIG PROFESSIONAL
  • 1 l HEINZ Tomato Frito
  • Boter-Eiersaus HONIG PROFESSIONAL

BEREIDING:

  • Gaar de kip, balletjes, champignons en princessenboontjes in een stoofpot.
  • Giet er de Bouillons bij en laat even opkoken
  • Werk af met de Tomato Frito.
  • Laat de kip garen onder deksel.
  • Bind de saus bij met de boter-eiersaus en breng op smaak met zwarte peper.
  • Warm de bladerdeegjes.

PRESENTATIE:

  • Serveer de vol-au-vent in de kuipjes van bladerdeeg met daarbij de pasta.
  • Werk af met bieslook en wat zwarte peper van de molen.