Receptcomponenten Callebaut
Soesjesdeeg
Ingrediënten | Bereiding |
---|---|
|
Samen mengen. |
|
Toevoegen en laten uitdrogen. In een mengkom doen. Langzaam mengen tot de temperatuur onder 60°C gaat. |
|
Toevoegen. |
Breng in een spuitzak en maak de éclairs. Bak aan 180°C gedurende 30 minuten. |
Ruby Banketbakkersroom
Ingrediënten | Bereiding |
---|---|
|
Samen koken. |
|
Samen mengen. Toevoegen aan het vorige mengsel. Al roerend aan de kook brengen. |
|
Toevoegen en laten afkoelen. |
Ruby Éclair Glazuur
Ingrediënten | Bereiding |
---|---|
|
Kook tot 104°C. |
|
Giet over het vorige mengsel. Meng goed. |
Giet in een, sluit af, en bewaar in de koelkast. Warm op tot 35°C alvorens te gebruiken. |
Opbouw en afwerking
1. Maak holtes in de bodem van de éclairs. 2. Vul het soezendeeg met ruby banketbakkersroom en laat deze invriezen. 3. Spuit het glazuur op de bevroren éclairs. 4. Decoreer naar eigen smaak. |
|