Grand pom-pom

Grand Pom-Pom

Creatie van Peter Hernou –  Callebaut®
Ambassadeur & onafhankelijk consultant voor drinks België

Het mooie aan donkere chocolade is dat zijn rijke cacaosmaak prachtig samen gaat met oneindig veel andere ingrediënten,   vooral in drankjes. Dat gegeven bracht wereldkampioen Latte Art Peter Hernou op het idee voor een combinatie met appel/granaatappelsap en een flinke scheut Grand Marnier.  Dit overheerlijke drankje werk je af met een romige dot slagroom, granaatappelpitten en een handvol Dark Chocolate Blossoms.

Proef en je bent verloren! 

Ingrediënten Bereiding
Q.S. room Maak verse geklopte slagroom
250  ml      Grand Marnier

2 schepjes Callebaut – Chocolate for Drinks – Ground Dark Chocolate

250 ml  appel-granaatappelsap

Vul een kannetje voor de helft met appel-granaatappelsap.  Voeg de Ground Chocolate en de Grand Marnier toe, en stoom op tot ongeveer 72°C. Giet in een glas.

 

Q.S.  opgeklopte room

Q.S. Callebaut – Chocolate Blossoms – Blossoms Dark

Q.S. granaatappelpitten

Werk af met de opgeklopte room en decoreer met een paar granaatappelpitten en Chocolate Blossoms.
Print

Grand pom-pom