Grand Pom-Pom
Creatie van Peter Hernou – Callebaut®
Ambassadeur & onafhankelijk consultant voor drinks België
Het mooie aan donkere chocolade is dat zijn rijke cacaosmaak prachtig samen gaat met oneindig veel andere ingrediënten, vooral in drankjes. Dat gegeven bracht wereldkampioen Latte Art Peter Hernou op het idee voor een combinatie met appel/granaatappelsap en een flinke scheut Grand Marnier. Dit overheerlijke drankje werk je af met een romige dot slagroom, granaatappelpitten en een handvol Dark Chocolate Blossoms.
Proef en je bent verloren!
Ingrediënten | Bereiding |
Q.S. room | Maak verse geklopte slagroom |
250 ml Grand Marnier
2 schepjes Callebaut – Chocolate for Drinks – Ground Dark Chocolate 250 ml appel-granaatappelsap |
Vul een kannetje voor de helft met appel-granaatappelsap. Voeg de Ground Chocolate en de Grand Marnier toe, en stoom op tot ongeveer 72°C. Giet in een glas.
|
Q.S. opgeklopte room
Q.S. Callebaut – Chocolate Blossoms – Blossoms Dark Q.S. granaatappelpitten |
Werk af met de opgeklopte room en decoreer met een paar granaatappelpitten en Chocolate Blossoms. |