Zomerse zalm met penne en gegrilde groenten

Ingrediënten: 
  • 4 porties zalmfilets (180g/stuk)
  • 50 cl Honig Professional Bearnaisesaus
    of Heinz Bearnaise
  • 300 g Honig Professional Penne
  • 1aubergine, 1 courgette, en 1/2 rode ui
  • Groenten die goed te grillen zijn
  • 20 partjes zongedroogde tomaten
  • een handvol verse dragon

Bereiding:

  • Kook de penne volgens de instructies op de verpakking
  • Bestrijk de zalmfilets met olijfolie
    Grill deze gaar in een pan. Reken op +/- 3 min per zijde
  • Snij aansluitend de gril-groenten in plakjes en grill deze in olijfolie
  • Laat de béarnaisesaus zachtjes doorkoken +/- 4minuten
  • Dresseer de penne op een bord , leg er gegrilde groenten en zalm bovenop
  • Werk af met de béarnaisesaus en enkele dragonblaadjes

TAGS: