Opgevulde courgettes met ratatouille en bloemkoolrijst

Ingrediënten voor 6 personen

  • 1 kg ratatouille mix
  • 1 kg bloemkoolrijst
  • 100 g gearomatiseerde tomatenkwartjes
  • 150 g chorizo in blokjes
  • 150 g feta in blokjes
  • 75 ml rode wijn (wanneer u zonder alcohol kookt
  • kunt u balsamicoazijn gebruiken)
  • 100 ml tomatenpassata
  • Geraspte kaas
  • Peper en zout

Bereidingstijd:

25 minuten

Bereiding:

Bak de chorizoblokjes aan in een pan tot er genoeg vet vrijkomt om de groentjes aan te stoven. Voeg dan de ratatouille mix en de tomaatjes toe en stoof aan tot ze ontvroren is. Voeg de rode wijn en passata toe. Laat nu sudderen tot je een mooie ratatouille hebt. Voeg de bloemkoolrijst toe en warm op tot ook dit volledig ontdooid is. Als laatste roer je de fetablokjes eronder en de saus is klaar. Snij het hoedje van de gourgette en hol deze uit, vul op met de ratatouille saus. Bestrooi met geraspte kaas en zet in de oven voor 20 minuutjes op 160°.

Print

Opgevulde courgettes met ratatouille en bloemkoolrijst